Pravna obvestila

Pravna obvestila

Pravice (©) 2016

Vse pravice do gradiva na spletnih straneh www.karkansana.si in njenih podstraneh so pridržane. Gradiva, slik, tekstov, grafik, ipd. se sme kopirati, navajati ali drugače uporabljati
izključno v nekomercialne namene ter pod pogojem, da je jasno naveden vir podatkov z vidno povezavo na spletno stran in s pisnim dovoljenjem podjetja Karkansana d.o.o.

Varstvo osebnih podatkov

V določenih primerih lahko od uporabnikov spletne strani www.karkansana.si zahtevamo osebne podatke, ki jih potrebujemo za normalno poslovanje. To je v primeru kupovanja izdelkov v spletni trgovini na podlagi spletne registracije, sodelovanje v nagradni igri, obveščanje registriranih uporabnikov s promocijskimi gradivi in drugo. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnika (Uradni list RS št. 59/99, 57/01), zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali jih kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki jih najdete na spletni strani www.karkansana.si in njenih podstraneh, so informativne narave. S pregledovanjem spletne strani se uporabnik strinja, da bo informacije uporabljal po lastni presoji na lastno odgovornost. Lastniki in avtorji spletne strani ne bodo krivi za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe te strani.

Izjava glede prehranskih in zdravstvenih trditev izdelkov

Vse informacije na straneh spletne trgovine www.karkansana.si, so informativnega značaja in niso nadomestilo za posvete lečečega zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in so skladni z določili Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še druga zdravila in prehranska dopolnila, se pred uživanjem le teh posvetujete z izbranim zdravnikom ali farmacevtom.

Jeziki

Spletna trgovina www.karkansana.si je na voljo v slovenskem jeziku.