Aloe arborescens gel za lahke noge, bio 100 ml

14,00 

Učinkovita nega za lahke noge proti krčnim žilam z izvlečkom vinske trte in divjega kostanja.
 
Lastnosti gela:
Ekološki gel iz aloe arborescens, izvlečkom rdeče vinske trte in divjega kostanja je osvežujoč gel, ki nudi takojšnjo naravno svežino težkim utrujenim in oteklim nogam in stopalom. Izboljša mikrocirkulacijo in krčenje. Je odlična pomoč proti nastanku krčnih žil. Aloe arborescens čisti, dezinficira in blaži brazgotine, opekline in druge težave s kožo. Rdeča vinska trta je rastlina, bogata s tanini in vitamini A, B1, B5, B6 in C in je odličen tonik, ki varuje kapilare in izboljša njihovo delovanje. Divji kostanj, s svojimi flavonoidi in tanini pa preprečuje nastanek krčnih žil. Deluje kot vasokonstriktor (oža krčne žile).
 
Aloe arborescens gel za lahke noge je svetlo rumenkaste barve brez dodanih parfumov. Izdelek je ekološko certificiran (certifikat je dodelila agencija Bioagricert S.r.l.).
 
Način uporabe:
Gel vmasirajte v noge po potrebi, začenši z golenico in nadaljujte do stegen.

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Sestavine: ekološki sok iz listov aloe arborescens, glicerin, ksantan gumi, izvleček rdeče vinske trte, izvleček divjega kostanja, kalijev sorbat, natrijev dehidroacetat, citronska kislina, benzil alkohol, olje poprove mete
Poreklo: Italija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aloe arborescens gel za lahke noge, bio 100 ml”