Cascara Sagrada 350 mg, 120 kapsul

13,60 

Prehransko dopolnilo
 

Lubje drevesa Cascara sagrade (ameriške krhlike), ki raste na obali Pacifika od Kalifornije do Kanade, se kot zeliščno odvajalo uporablja že stoletja. V ljudski medicini so jo uporabljali indijanci, španski raziskovalci pa so jo imenovali “sveto lubje”. Cascara sagrada je v pomoč pri prebavi in čiščenju telesa. Pomaga ohranjati zdravo delovanje jeter.
 
Zelišča ne uživajte, če imate bolečine v trebuhu ali drisko. Cascara sagrada deluje kot odvajalo. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom. V primeru vodenega blata, prenehajte z uporabo. Ni za dolgotrajno uporabo. Ne prekoračite predpisane dnevne količine.

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

CASCARA SAGRADA, 350 mg 120 kapsul
Prehransko dopolnilo

SESTAVINE: Cascara Sagrada – ameriška krhlika (Rhamnus purshiana), želatina
UPORABA: odrasli in otroci, 12 let ali več: 1 kapsula 1x na dan ali v skladu z navodili zdravnika.
ROK UPORABE: najmanj do datuma na embalaži
OPOZORILO: Ne uporabljajte, če imate bolečine v trebuhu ali drisko. Cascara sagrada deluje kot odvajalo. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom. V primeru vodenega blata, prenehajte z uporabo. Ni za dolgotrajno uporabo. Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehranski dodatek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru.
DOBAVLJA: Clark Nutrition Center
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

Pred uporabo zelišča se posvetujte s svojim zdravnikom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cascara Sagrada 350 mg, 120 kapsul”