Higiensko razpršilo Klar bio 250 ml

7,00 

Dermatološko testirano, brez dišav! Izdelek ima oznako EcoSensitive, ki je primeren za vse, ki so občutljivi na močne vonjave. Zaradi tega je zlasti primeren za družine z majhnimi otroci in za ljudi z zdravstvenimi težavami in alergijami. Nosi znak za okolje in je biološko zelo dobro razgradljiv.

Klar Hygiene Spray je idealen za razkuževanje kljuk, wc pokrovov, desk za rezanje, pip, hladilnikov, pultov, korit, tušev in kadi. Primeren je za uporabo v kuhinji. Idealen za na pot in je dobrodošel pripomoček na potovanjih.
Uspešno deluje proti bakterijam (salmonela, pseudomonas, stafilokok, koli), plesnim (candida albicans), virusom (gripa, SARS, prašičja gripa, hepatitis, HIV, herpes simplex)

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Sestavine: 100 g vsebuje: 78,8 g etanola iz ekološkega kmetijstva, 21,2 g prečiščene vode.

DRAŽLJIVO in VNETLJIVO: Tekočina je lahko vnetljiva in in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti izven dosega otrok, stran od vročine, vročih površin, isker, plamena in drugih virov vžiga. Hranite v zaprtem in dobro prezračenem prostoru. Pri uporabi ne kadite. Hranite v tesno zaprti posodi. Nosite zaščitne rokavice in zaščito za oči / obraz.
PRI STIKU Z OČMI: Za nekaj minut previdno speremo z vodo. Odstranite kontaktne leče, če je to mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč. Zdravniku pokažite embalažo ali etiketo proizvoda.
Uporaba: tekočino razpršite po površini, razmažite s krpo ter pustite da se posuši. Ne uporabljajte na akrilnih površinah. Čas delovanja: 1 minuta.
Pred uporabo preberite informacije o izdelku in upoštevajte navodila za uporabo.

Dobavlja: Almawin

Certificira: Certisys

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Higiensko razpršilo Klar bio 250 ml”