Komplet za čiščenje jeter (Epsom sol in Ornitin v kapsulah)

34,60 

Komplet čiščenja jeter sestavljajo prehranska dopolnila Epsom sol in aminokislina Ornitin.
 
Vse, kar pojemo, popijemo, vdahnemo in absorbiramo skozi kožo, morajo jetra očistiti in razstrupiti. Naša jetra so najbolj pomemben organ v telesu in stanje jeter vam lahko pove kakšna bo kvaliteta vašega življenja. Če so jetra preobremenjena izgubljamo vitalnost, smo kronično preutrujeni, borimo se s prekomerno težo in na koncu lahko zbolimo. Naše telo proizvaja in odstranjuje odpadke vsako sekundo in sprošča strupe na štiri različne načine: skozi pljuča s dihanjem, preko kože s potenjem, preko ledvic z uriniranjem in debelega črevesja z odvajanjem blata. Imamo dva ključna organa za razstrupljanje. To so jetra in ledvice.
 
Čiščenje jeter je 24 urni program. Priporočamo ga po zaključenem Čiščenju črevesja, Čiščenju ledvic in Protiparazitnem čiščenju. Čiščenje jeter priporočamo preventivno 2x na leto ali večkrat glede na zdravstveno stanje osebe.
 
Pred izvajanjem programa se posvetujte s svojim zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.
 
Ne izvajajte tega programa, če:
– ste bolni
– imate težave z ledvicami ali bolezen ledvic,
– jemljete zdravila,
– imate z magnezijem omejeno prehrano,
– imate bolečine v trebuhu ali pa vam je slabo ali bruhate,
– ste mlajši od 18 let,
– če ste noseči ali dojite.
 
Opozorilo: Pred uporabo magnezijevega sulfata lahko opravite test, da bi zmanjšali svoj strah in tveganje alergijskih reakcij ali hipermagnezemije.
 
Test: Začnite z eno kapsulo in opazujete reakcijo. Naslednji dan vzemite 5 kapsul in nato še 5 s kozarcem vode oz. dokler ne dobite driske. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v roku 30 minut do 6 ur po uporabi. Magnezijev sulfat deluje kot odvajalo in poveča količino vode v črevesju in s tem odpravlja in lajša zaprtje.
 
Neželeni učinki: Če opazite začetne simptome hipermagnezije, kot so slabost, bruhanje in šibkost, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. V tem primeru prekinite uživanje grenke soli, pokličite zdravnika ali pojdite na urgenco. Popijte veliko vode in pomagajte telesu, da izloči odvečni magnezij. V primeru prevelikega odmerjanja poiščite zdravniško pomoč.
 

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

Komplet vsebuje naslednja prehranska dopolnila:

ORNITIN 500 MG, 100 KAPSUL
Prehransko dopolnilo

SESTAVINE: L-ornitin, želatina, ekološka riževa moka
UPORABA: Odrasli in otroci, 12 ali več let: 2 kapsul1 z obrokom ali v skladu z navodili zdravnika.
ROK UPORABE: odtisnjen na originalni etiketi.
OPOZORILO: Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru.
DOBAVLJA: Dr. Clark Zentrum
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

EPSOM SOL, 959 mg, 60 KAPSUL
Prehransko dopolnilo

UPORABA: Za čiščenje jeter po dr. Huldi Clark upoštevajte navodila v dr. Clark brošuri. Za enkratno čiščenje jeter potrebujete 4 dele po 15 kapsul Epsom soli.
SESTAVINE: magnezijev sulfat, želatina
ROK UPORABE: odtisnjen na originalni etiketi
OPOZORILO: Če trpite za ledvično insuficienco, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru.
DOBAVLJA: Dr. Clark Zentrum
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet za čiščenje jeter (Epsom sol in Ornitin v kapsulah)”