Liposomski Vitamin C, 150 ml

36,00 

Visokokakovostni liposomski vitamin C s sončničnim lecitinom.
En odmerek (5ml) vsebuje (% dnevno priporočenega vnosa): vitamin C 1000mg (1.677%), natrij (natrijev askorbat) 125mg (5%), fosfatidilholin 400mg (*). * ni priporočenega dnevnega vnosa.
Količina zadostuje za 30 doziranj.
 
Izdelek vsebuje nehidrogenizirani fosfatidilholin (iz sončničnega lecitina)!
 
Testirano BREZ GMO
Testirano BREZ GLUTENA
Testirano BREZ SOJE
 
 
ZAGOTOVILO KAKOVOSTI PODJETJA EMPIRICAL LABS:
Verjamemo, da mora biti vsaka komponenta naših izdelkov zdrava v najvišji možni meri. Trenutna literatura je pokazala, da hidrogenizirani liposomi močno povečajo raven LDL (slabega) holesterola, medtem ko je bilo ugotovljeno, da naravni nehidrogenizirani fosfatidilholin ne spreminjajo ravni holesterola v telesu. Naša izbira je bila enostavna. Trenutno smo edino podjetje, ki uporablja lasten naravni nehidrogenizrani fosfatidilholin s to trditvijo tudi na etiketi!
 
Izdelki Empirical Labs vsebujejo visoko koncentracijo liposomov na odmerek. To jim zagotavlja tesen nadzor proizvodnje in stabilnost liposomov. Vsi liposomski izdelki podjetja se držijo stroge porazdelitve velikosti, da zagotovijo optimalno absorbcijo hranil. Spodnji grafikoni prikazujejo porazdelitve velikosti liposomov in so še en primer, kako niso vsi liposomski produkti enaki.

Ni na zalogi

Primerjaj
Kategorija:

Opis

LIPOSOMSKI VITAMIN C 150 ML
Prehransko dopolnilo
 
SESTAVINE: Vitamin C (natrijev askorbat, askorbinska kislisna), natrij (natrijev askorbat), naravni (nehidrogeniziran) fosfatidilholin (iz gensko nespremenjenenega sončničnega lecitina).
Ostale sestavine: prečiščena voda, naravne arome*, kalijev sorbat
UPORABA: 5 ml dnevno (ena čajna žlička) ali v skladu z navodili vašega zdravnika. Za boljši okus zmešajte s 30 ml vode ali sadnega soka. Pred porabo pretresite. Hranite v hladilniku.
ROK UPORABE: Po odprtju porabiti v 45 dneh.
OPOZORILO: Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravstvenim delavcem.
DOBAVLJA: Empirical Labs
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.
 
* Naravne arome: izvlečki iz sadja in jagodičevja, ki ne vsebujejo MSG (mononatrijev glutaminat).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Liposomski Vitamin C, 150 ml”