Royal Flora 450 g, 120 kapsul

40,00 

Prehransko dopolnilo
 
Royal Floro sestavljajo kolonije prijaznih bakterijskih organizmov, pridobljenih iz zemeljskih tal (SBO).
 
Med petletnim razvojnim procesom so ti organizmi skrbno izbrani in gojeni, obogateni z vitamini in minerali v stisnjeni snovi razkrajajočih rastlin, ki jih kopljejo globoko v gorah in so brez pesticidov, kemikalij in toksinov. Bogati so z milijoni let starimi humičnimi in fulvičnimi kislinami. Te hranilne snovi so ključni gradniki za obnovo telesa in dolgoročno dobro počutje.
 
Zmes humične in fulvične kisline se je izkazala za najmočnejši nam znani organski polielektrolitski antioksid in čistilec prostih radikalov, ki služi harmoniziranju celičnega življenja.
 
Za razliko od večine drugih organizmov, je Royal Flora naravno sušena, naravni organizmi so “v mirovanju, speči”, nato pa vstavljeni v kapsule z gostiteljem. Končni rezultat je Super vrsta stabilnih, živih, cvetočih in zelo uspešnih SBO organizmov Consortia, ki imajo daljši rok uporabnosti, niso občutljivi na ostre želodčne kisline. Ker so ti organizmi “živi in uspešni”, “so in se lahko” naseljujejo vzdolž celotnega prebavnega trakta. Ko so aktivirani v vodni raztopini, kot so slina, sok ali voda, se začnejo hitro množiti in tvorijo vojsko prijaznih, usposobljenih bakterij, da rešijo telo odpadnih, neprijaznih in pogosto patogenih bakterij, ki so tukaj vzpostavile prebivališče. Ko pridobijo moč v tem sovražnem okolju, začnejo odstranjevati neprijazne bakterije iz njihovega vira hrane (kot so strupeni odpadki, plesni, glivice, prosto tavajoče železo, paraziti in očiščenja, ki so že v črevesju), tako da jih čistijo iz črevesne stene in jih je tako mogoče sprati iz telesa. Veliko, v resnici večina “bolezni”, je posledica širjenja obstoja nevarnih patogenih organizmov. Z očiščenjem telesa teh “bolezni povzročajočih” patogenih organizmov in z razstrupljanjem telesa strupenih odpadkov je moč videti pomembne, pozitivne spremembe.

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

ROYAL FLORA 450 MG, 120 KAPSUL
Prehransko dopolnilo

L. Acidophilus, B. bifidum, L. rhamnosus, L. lactis, L. plantarum, L. casei, B. licheniformis, B. subtilis.
SESTAVINE: humične / fulvične kisline, borovničevi listi, ingver, semena pegastega badlja, koriandrovi listi, hipromeloza UPORABA: 2 kapsuli na dan 30-3 minut pred obrokom z 2 dcl vode ali sadnim sokom.
ROK UPORABE: najmanj do datuma na embalaži. OPOZORILO: Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, na suhem in hladnem.
DOBAVLJA: Dr. Clark Zentrum
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Royal Flora 450 g, 120 kapsul”