Silicium G5 Siliplant

SILICIUM G5 Siliplant, 1000 ml

36,90 

“Biološko razpoložljiva formula silicija”
Naravno obogatena s preslico in rožmarinom
 
30 ml dopolnila Silicium G5 Siliplant zagotavlja 10 mg silicija.
 
Silicium G5 je posodobljena, izboljšana različica slavne formule Silicium G5 Original. Izdelana je na osnovi kremenčeve kisline in preslice (Equisetum Arvense L.). Je prehransko dopolnilo z visoko stopnjo absorbcije, biološko razpoložljiv, zagotavlja naravno obliko silicija, ki je izredno pomemben element za zdravje. Silicij je izdelan v monomerni obliki, ki ga telo zlahka hitro vsrka v telo in kot tak enostavno prečka celično membrano. Takšna oblika silicija je edinstvena in je plod dolgoletnih raziskav in temelji izključno na znanstvenih merilih.
 
Silicium G5 Siliplant je popolnoma prilagojen novim evropskim predpisom o prehranskih dopolnilih, ki so jih pristojni organi odobrili za trženje in je registriran v skladu z Nacionalnim farmacevtskim kodeksom.
 
G5 Siliplant zaužijemo 5-10 minut pred obrokom. Če je možno, ga zadržite v ustih eno minuto pred zaužitjem, da bi čim bolj povečali njegovo absorpcijo pod jezikom. Po odprtju ga hranite v hladilniku in porabite v treh mesecih.

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

SILICIUM G5 SILIPLANT, 1000 ML
Prehransko dopolnilo

SESTAVINE: prečiščena voda, kremenčeva kislina, izvleček preslice (Equisetum Arvense L.), rožmarin (Rosmarinus officinalis L.).
UPORABA: 15 ml dopolnila z merilno posodico 2 krat na dan, 15-20 minut pred obrokom ali pred vnosom zdravila. Prehransko dopolnilo vsebuje 10 mg silicija na 30 ml Siliplanta.
ROK UPORABE: najmanj do datuma na embalaži
OPOZORILO: Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru.
PROIZVAJA: Silicium España Laboratorios
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SILICIUM G5 Siliplant, 1000 ml”