Silver Smart – generator koloidnega srebra

234,00 

Silver Smart je najnaprednejša naprava, generator za izdelavo koloidnega srebra na trgu. Srebrne palice trajajo zelo dolgo.
Naprava je namenjena domači ali profesionalni uporabi.
 
Ljudje že tisočletja uporabljamo srebro za dezinfekcijo. V starih časih so srebrnik vrgli v mleko, da bi preprečil kisanje. Danes se srebro večinoma uporablja v koloidni obliki, tako da srebro raztopimo v vodi. Količina srebra, ki se uporablja v ta namen, je zelo majhna, vendar zaradi majhnosti delcev toliko bolj učinkovita.
 
Kako deluje koloidno srebro?
Izkazalo se je, da koloidno srebro ubija bakterije, glive, viruse in celo tumorske celice. Prav tako je bilo dokazano, da spodbuja rast kosti in celjenje ran, tudi pri bolnikih s hudimi opeklinami. Pospeši celjenje poškodovanih tkiv in ima izjemno sposobnost regeneracije.
 
Učinek koloidnega srebra je učinkovitejši od nekaterih standardnih antibiotikov. Pri bakterioloških poskusih s srebrom je Dr. Henry Crooks zaključil: »Ne poznam mikroba, ki ga srebro v laboratorijskih poskusih ne bi uničilo v več kot šestih minutah.« To poročilo navaja tudi, da so bili vsi mikrobi ubiti »z redčenjem manj kot pet delcev na milijon, čeprav ni bilo nobenih stranskih učinkov pri višjih koncentracijah.«
 
Silver Smart proizvede 100 ml koloidnega srebra najvišje kakovosti v samo nekaj minutah. Raztopino koloidnega srebra lahko naredite v kateri koli koncentraciji od 1 do 30 ppm. Uporaba generatorja je zelo enostavna.
 
Ali je srebro strupeno?
Jemanje srebra v zmernih odmerkih ne povzroča toksičnosti. Nezaželene učinke je bilo moč opaziti pri vsebnosti 0,014 mg/kg telesne teže na dan, kar je približno 1 mg srebra/dan za povprečnega odraslega moškega. To bi ustrezalo 100 ml koloidnega srebra s koncentracijo 10 ppm, kar je precej več kot priporočamo. Če ga zaužijemo v prevelikih količinah, se lahko srebrni delci naložijo v koži in povzročijo siv odtenek, imenovan argirija, vendar takšnega primera mi še nismo imeli.
 
Uporaba koloidnega srebra
Pogosto se uporablja oralno, z inhalacijo, za nos in oči v obliki kapljic in za zunanje rane. Prav tako je zelo priročen na vrtu kot protibakterijska, protiglivična in protivirusna zaščita na rastlinah. Poleg tega, da je najboljša prva pomoč, se lahko uporabi tudi za čiščenje pitne vode. Na dopust ne pojdite brez njega!

Ni na zalogi

Primerjaj
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silver Smart – generator koloidnega srebra”