Tioktična (alfa lipoična) kislina 350 mg, 100 kapsul

32,10 

Je močen antioksidant, pomaga pri uravnavanju krvnega sladkorja in podpira delovanje jeter. Nastaja v telesu in je prisotna v vsaki naši celici, kjer igra ključno vlogo pri zagotavljanju energije. Tioktična kislina je zelo koristna tudi za diabetike in ščiti jetra.
 
Tioktična kislina je dobro topna tako v vodi kot v maščobi in varuje naše telo in tkiva pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Prav tako daje moč drugim antioksidantom za podaljšano delovanje. Deluje v encimih, ki so odgovorni za pretvorbo hrane v uporabno energijo.
 
Telesu pomaga pri zniževanju krvnega sladkorja, ki pospešuje odstranjevanje glukoze (sladkorja) iz krvi. To je pomembno za diabetike. Prav tako so se pokazali pozitivni učinki pri diabetičnih perifernih nevropatskih bolečinah, mravljinčenju in odrevenelosti v rokah in nogah ter poškodb živcev, za katerimi trpijo nekateri diabetiki.
 
Tioktična kislina spodbuja regeneracijo jeter, varuje ledvice in jetra pred poškodbami zaradi uživanja zdravil, ki vsebujejo paracetamol in pomaga izločiti iz telesa težke kovine.

Ni na zalogi

Primerjaj

Opis

TIOKTIČNA KISLINA 350 mg 100 KAPSUL
Prehransko dopolnilo

SESTAVINE: alfa lipoična kislina, ekološka riževa moka, želatina
UPORABA: Odrasli in otroci, 12 ali več let: 3 kapsule dnevno ali v skladu z navodili.
ROK UPORABE: najmanj do datuma na embalaži
OPOZORILO: Ne prekoračite predpisane dnevne količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hranite izven dosega otrok, v suhem in hladnem prostoru.
DOBAVLJA: Dr. Clark Centrum Limited
DISTRIBUCIJA: Karkansana d.o.o.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tioktična (alfa lipoična) kislina 350 mg, 100 kapsul”