VariGamma

646,00 

VariGamma – frekvenčni generator Vse-v-enem!
Vsestranski, majhen, enostaven za uporabo in cenovno ugoden – vključuje zapper program.
 
V skladu s konceptom dr. Clarkove, da bi moral biti vsakdo sposoben skrbeti za svoje zdravje sam, in ker na trgu ni bilo frekvenčnih generatorjev za specifično uporabo v alternativni medicini, vsaj ne cenovno ugodnih, smo razvili majhen frekvenčni generator, ki opravlja vse funkcije, potrebne za delo s frekvencami po njeni metodi.
 
Značilnosti naprave VariGamma
VariGamma je opremljen z enakimi dodatki kot VariZapper z dodatkom krokodilje sponke, ki se uporablja za izdelavo homeografskih kopij ali za povezavo VariGamma s Syncrometrom ali drugih biofrekvenčnih naprav dr. Clarkove. VariGamma ima enake tri standardne programe kot VariZapper. Poleg tega lahko sami programirate frekvence in jih shranite na prazne programske kartice (PDCs).
 
• Svetovna novost: modularna struktura! Razširite napravo po nizki ceni.
• Enostavna uporaba / Uporabniku prijazna
• Standardni programi:
– časovna nastavitev zappinga
– klasičen program: 7 – 20 – 7 – 20 – 7 min
– Zappicator program
• Generira vibracijo sine/kvadratnih valov in se lahko shranijo in uporabijo v istem programu
• Možnost ustvarjanja individualnih programov
• Shranite lahko do 25 korakov (programov) na prazne uporabniške kartice
• Uporabniške kartice delujejo tudi na VariZapperju
• Prikaz v 5 jezikih: angleškem, španskem, italijanskem, francoskem in nemškem.
• Velik zaslon z osvetlitvijo ozadja
 
VariGamma – pogosta vprašanja
Kakšna je razlika med Varigammo in Varizapperjem?
Dr. Clarkova je odkrila dva učinka frekvenc: prvi je ciljno usmerjena frekvenca in drugi Zapper. Če združite obe, dobite največji učinek. VariGamma že vključuje zaper program, zato poleg njega ne potrebujete še Zapperja. Vendar pa dodatno omogoča uporabo posebnih frekvenc glede na frekvenčno tabelo dr. Clarkove. Prav tako se lahko uporablja za frekvenčno delo z Sincrometrom ali za prenos frekvenčne informacije na vodo (homeografija).
 
Kako vem, katere frekvence uporabiti?
Pravno nimamo dovoljenja za dajanje napotkov o uporabi frekvenc in navajanju učinkovitosti frekvenc za specifično stanje. Zato je vaša odgovornost kot uporabnika, da v knjigah dr. Clarkove sami poiščete frekvence za določene parazite in druge patogene organizme in jih uporabite pri zappingu.
 
Primer uporabe:
Imate ekcem, vendar ne veste, na katere patogene organizme se nanaša. Odprite knjigo «Terapija za vse bolezni« v poglavju o ekcemu (str. 151). Ugotovite, katere patogene organizme omenja dr. Clarkova in poiščite njihove frekvence v tabeli na koncu
knjige.
 
Kako se VariGamma razlikuje od drugih generatorjev, ki so na voljo na trgu?
VariGamma ni naprava za testiranje, narejena je za ustvarjanje frekvenc. Ustvari lahko vse frekvence od 1 Hz do 1 MHz. VariGamma generira sine ali kvadratne valove. Z VariGammo lahko programirate svoje individualne, specifične frekvence in jih vnesete v
prazne uporabniške kartice. Takšna kartica se lahko uporablja tudi z VariZapperjem. V napravo oziroma uporabniško kartico je mogoče shraniti do 25 različnih frekvenc.
 
Je napravo VariGamma težko uporabljati?
Delo s frekvencami je nekoliko bolj zapleteno kot zapanje, ker je potrebno ugotoviti prave frekvence za uporabo. To je naprava za ljudi, ki imajo poseben interes za alternativno medicino in delo s frekvencami, zlasti tiste, ki se nanašajo na teorije dr. Hulde Clark, dr. Royala Raymonda Rifeja in bioresonanco dr. Morela. Zaslon, tipkovnica in funkcije VariGamme so nadvse preprosti in intuitivni. To napravo se lahko nauči uporabljati vsak povprečen človek.
 
V Evropi je VariGamma odobren medicinski pripomoček razreda IIa. Lahko se uporablja kot enota TENS (trans epidermalni živčni stimulator) za vse aplikacije, ki so odobrene za TENS enote. Njegovo varnost je zagotovljena s strogimi evropskimi tehničnimi smernicami za medicinske pripomočke, vendar ne smemo navajati učinkovitosti specifičnih frekvenc za zdravljenje določenih bolezni.
 
Upoštevati morate, da temeljijo vse izjave dr. Clarkove na bioenergijskih meritvah in nimajo povezave z ortodoksno medicino. Glede učinkovitosti določenih frekvenc nimamo nikakršnih jamstev.
 
Delovanje naprave si lahko ogledate na spodnji povezavi:
VariGamma

Ni na zalogi

Primerjaj
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “VariGamma”