View: 12 24 ALL
 • Out of Stock
  Čistilo madežev iz eteričnega olja pomaranč bio 500 ml
  10,00 

  Zelo učinkovit odstranjevalec madežev z eteričnim oljem pomaranče in citrusov. Vsebuje naravni pomarančni terpen, rastlinske emulgatorje, tenzide sladkorja, etanol, rastlinske izvlečke.

  Koncentrat učinkovito čisti žvečilni gumi, oljne barve, črnilo, sledi kemičnih svinčnikov, oljne madeže, lepilo, lak za nohte, madeže na tekstilu, oblazinjenem pohištvu in preprogah ter odpravi neprijetne vonjave. Pri uporabi koncentrata pazite na odpornost materialov. Raztopino uporabite za čiščenje vodoodpornih površi.

   

 • Out of Stock
  Lugolova / Jodova raztopina po dr. Huldi Clark, 30 ml
  10,70 

  Nezadostno oprana sadje in zelenjava sta potencialni vir bolezni, ki se prenašajo s hrano. Samo izpiranje z vodo zato ni dovolj. Posebej pozorni bodite na sadje in zelenjavo, ki je pognojeno, kot tudi pri uživanju svežega sadja in zelenjave. V 2 litra vode dodajte 1 kapljico jodove raztopine. Sadje in zelenjavo namakajte 1 minuto ali več in jih izperite. Vode ne hranite za kasnejšo uporabo. Lugolova raztopina je nepogrešljiv pripomoček na potovanjih.
   
  Znana je uporaba joda pri podpori zdravja. Jod nudi naravno pomoč in obrambo pri prebavi, spodbuja zdravo delovanje ščitnice, razstruplja telo. Deluje protivirusno in antiseptično.
   
  Jemanje jodove raztopine na dolgi rok lahko povzroči nezaželene učinke. O njeni uporabi se posvetujete z zdravnikom. Jodove raztopine ne uživajte, če ste alergični na jod.