View: 12 24 ALL
 • Out of Stock
  Karbonske ročke, par
  30,00 

  Karbonske ročke za uporabo na napravi Varizzaper ali Varigamma.

 • Out of Stock
  Ozonator 230V
  298,00 

  Ozonator je naprava za proizvodnjo ozona. Ozon se lahko uporablja v različne namene: za odstranjevanje onesnaževalcev v prostoru, za ozoniranje zraka v pisarni ali doma (zlasti za alergike). Vedno pogosteje se uporablja za razkuževanje vode namesto klora, zato je zelo priročen za uporabo v bazenih namesto klora … Ozon se lahko enostavno naredi kjerkoli iz okoljskega zraka in se razgrajuje v običajen kisik.
   
  Ozon v protokolu dr. Clarkove
  Ozonirana voda in olje sta ključna za izločanje strupov in patogenih organizmov iz telesa.

 • Out of Stock
  Silver Smart – generator koloidnega srebra
  234,00 

  Silver Smart je najnaprednejša naprava, generator za izdelavo koloidnega srebra na trgu. Srebrne palice trajajo zelo dolgo.
  Naprava je namenjena domači ali profesionalni uporabi.
   
  Ljudje že tisočletja uporabljamo srebro za dezinfekcijo. V starih časih so srebrnik vrgli v mleko, da bi preprečil kisanje. Danes se srebro večinoma uporablja v koloidni obliki, tako da srebro raztopimo v vodi. Količina srebra, ki se uporablja v ta namen, je zelo majhna, vendar zaradi majhnosti delcev toliko bolj učinkovita.
   
  Kako deluje koloidno srebro?
  Izkazalo se je, da koloidno srebro ubija bakterije, glive, viruse in celo tumorske celice. Prav tako je bilo dokazano, da spodbuja rast kosti in celjenje ran, tudi pri bolnikih s hudimi opeklinami. Pospeši celjenje poškodovanih tkiv in ima izjemno sposobnost regeneracije.
   
  Učinek koloidnega srebra je učinkovitejši od nekaterih standardnih antibiotikov. Pri bakterioloških poskusih s srebrom je Dr. Henry Crooks zaključil: »Ne poznam mikroba, ki ga srebro v laboratorijskih poskusih ne bi uničilo v več kot šestih minutah.« To poročilo navaja tudi, da so bili vsi mikrobi ubiti »z redčenjem manj kot pet delcev na milijon, čeprav ni bilo nobenih stranskih učinkov pri višjih koncentracijah.«
   
  Silver Smart proizvede 100 ml koloidnega srebra najvišje kakovosti v samo nekaj minutah. Raztopino koloidnega srebra lahko naredite v kateri koli koncentraciji od 1 do 30 ppm. Uporaba generatorja je zelo enostavna.
   
  Ali je srebro strupeno?
  Jemanje srebra v zmernih odmerkih ne povzroča toksičnosti. Nezaželene učinke je bilo moč opaziti pri vsebnosti 0,014 mg/kg telesne teže na dan, kar je približno 1 mg srebra/dan za povprečnega odraslega moškega. To bi ustrezalo 100 ml koloidnega srebra s koncentracijo 10 ppm, kar je precej več kot priporočamo. Če ga zaužijemo v prevelikih količinah, se lahko srebrni delci naložijo v koži in povzročijo siv odtenek, imenovan argirija, vendar takšnega primera mi še nismo imeli.
   
  Uporaba koloidnega srebra
  Pogosto se uporablja oralno, z inhalacijo, za nos in oči v obliki kapljic in za zunanje rane. Prav tako je zelo priročen na vrtu kot protibakterijska, protiglivična in protivirusna zaščita na rastlinah. Poleg tega, da je najboljša prva pomoč, se lahko uporabi tudi za čiščenje pitne vode. Na dopust ne pojdite brez njega!

 • Out of Stock
  Srebrne elektrode 2 kom – vsak 4 g velikost: 45x2x1 mm
  15,00 

  Srebrne elektrode 2 kom – vsak 4 g velikost: 45x2x1 mm

 • Out of Stock
  VariGamma
  646,00 

  VariGamma – frekvenčni generator Vse-v-enem!
  Vsestranski, majhen, enostaven za uporabo in cenovno ugoden – vključuje zapper program.
   
  V skladu s konceptom dr. Clarkove, da bi moral biti vsakdo sposoben skrbeti za svoje zdravje sam, in ker na trgu ni bilo frekvenčnih generatorjev za specifično uporabo v alternativni medicini, vsaj ne cenovno ugodnih, smo razvili majhen frekvenčni generator, ki opravlja vse funkcije, potrebne za delo s frekvencami po njeni metodi.
   
  Značilnosti naprave VariGamma
  VariGamma je opremljen z enakimi dodatki kot VariZapper z dodatkom krokodilje sponke, ki se uporablja za izdelavo homeografskih kopij ali za povezavo VariGamma s Syncrometrom ali drugih biofrekvenčnih naprav dr. Clarkove. VariGamma ima enake tri standardne programe kot VariZapper. Poleg tega lahko sami programirate frekvence in jih shranite na prazne programske kartice (PDCs).
   
  • Svetovna novost: modularna struktura! Razširite napravo po nizki ceni.
  • Enostavna uporaba / Uporabniku prijazna
  • Standardni programi:
  – časovna nastavitev zappinga
  – klasičen program: 7 – 20 – 7 – 20 – 7 min
  – Zappicator program
  • Generira vibracijo sine/kvadratnih valov in se lahko shranijo in uporabijo v istem programu
  • Možnost ustvarjanja individualnih programov
  • Shranite lahko do 25 korakov (programov) na prazne uporabniške kartice
  • Uporabniške kartice delujejo tudi na VariZapperju
  • Prikaz v 5 jezikih: angleškem, španskem, italijanskem, francoskem in nemškem.
  • Velik zaslon z osvetlitvijo ozadja
   
  VariGamma – pogosta vprašanja
  Kakšna je razlika med Varigammo in Varizapperjem?
  Dr. Clarkova je odkrila dva učinka frekvenc: prvi je ciljno usmerjena frekvenca in drugi Zapper. Če združite obe, dobite največji učinek. VariGamma že vključuje zaper program, zato poleg njega ne potrebujete še Zapperja. Vendar pa dodatno omogoča uporabo posebnih frekvenc glede na frekvenčno tabelo dr. Clarkove. Prav tako se lahko uporablja za frekvenčno delo z Sincrometrom ali za prenos frekvenčne informacije na vodo (homeografija).
   
  Kako vem, katere frekvence uporabiti?
  Pravno nimamo dovoljenja za dajanje napotkov o uporabi frekvenc in navajanju učinkovitosti frekvenc za specifično stanje. Zato je vaša odgovornost kot uporabnika, da v knjigah dr. Clarkove sami poiščete frekvence za določene parazite in druge patogene organizme in jih uporabite pri zappingu.
   
  Primer uporabe:
  Imate ekcem, vendar ne veste, na katere patogene organizme se nanaša. Odprite knjigo «Terapija za vse bolezni« v poglavju o ekcemu (str. 151). Ugotovite, katere patogene organizme omenja dr. Clarkova in poiščite njihove frekvence v tabeli na koncu
  knjige.
   
  Kako se VariGamma razlikuje od drugih generatorjev, ki so na voljo na trgu?
  VariGamma ni naprava za testiranje, narejena je za ustvarjanje frekvenc. Ustvari lahko vse frekvence od 1 Hz do 1 MHz. VariGamma generira sine ali kvadratne valove. Z VariGammo lahko programirate svoje individualne, specifične frekvence in jih vnesete v
  prazne uporabniške kartice. Takšna kartica se lahko uporablja tudi z VariZapperjem. V napravo oziroma uporabniško kartico je mogoče shraniti do 25 različnih frekvenc.
   
  Je napravo VariGamma težko uporabljati?
  Delo s frekvencami je nekoliko bolj zapleteno kot zapanje, ker je potrebno ugotoviti prave frekvence za uporabo. To je naprava za ljudi, ki imajo poseben interes za alternativno medicino in delo s frekvencami, zlasti tiste, ki se nanašajo na teorije dr. Hulde Clark, dr. Royala Raymonda Rifeja in bioresonanco dr. Morela. Zaslon, tipkovnica in funkcije VariGamme so nadvse preprosti in intuitivni. To napravo se lahko nauči uporabljati vsak povprečen človek.
   
  V Evropi je VariGamma odobren medicinski pripomoček razreda IIa. Lahko se uporablja kot enota TENS (trans epidermalni živčni stimulator) za vse aplikacije, ki so odobrene za TENS enote. Njegovo varnost je zagotovljena s strogimi evropskimi tehničnimi smernicami za medicinske pripomočke, vendar ne smemo navajati učinkovitosti specifičnih frekvenc za zdravljenje določenih bolezni.
   
  Upoštevati morate, da temeljijo vse izjave dr. Clarkove na bioenergijskih meritvah in nimajo povezave z ortodoksno medicino. Glede učinkovitosti določenih frekvenc nimamo nikakršnih jamstev.
   
  Delovanje naprave si lahko ogledate na spodnji povezavi:
  VariGamma

 • Out of Stock
  VariZapper 2.0
  349,00 

  Prelomen izum dr. Hulde Clark, ki je prinesel revolucijo v alternativni medicini!
   
  Dr. Clark VariZapper je najbolj inovativen Zapper na trgu, ki prinaša stalne izboljšave. Postal je široko uporaben in je sestavni del njenega holističnega protokola. Proizvaja pozitivno naravnane frekvence, kar je najboljši način hitrega uničenja patogenih organizmov z elektriko, ki se prenaša z elektrodami skozi kožo v telo. Je zanesljiva naprava, ki jo lahko upravlja vsakdo.
   
  Vsako bitje oddaja frekvenco v določenem razponu. Pri patogenih organizmih je razpon od 77 do 900 kHz, pri ljudeh pa od 1520 do 9469 kHz. Patogene organizme tako uničujemo z Zapperjem pri nižjih razponih in pri tem ne poškodujemo ljudi.
   
  Njegova značilnost je modularna struktura: spodnji del naprave je mogoče odstraniti in zamenjati z modulom VariGamma (na voljo tudi ločen), frekvenčnim generatorjem, ki ga spremeni v popoln bio frekvenčni generator za bolj zahtevno uporabo.
   
  ZNAČILNOSTI VARIZAPPERJA 2.0
  Svetovna novost: modularna struktura! Razširite napravo po nizki ceni.
  Enostavna uporaba / Uporabniku prijazna
  Standardni programi:

  – časovna nastavitev zappinga
  – klasičen program: 7 – 20 – 7 – 20 – 7 min
  – program Zappicator

  Nastavljiva napetost do 15 V
  • Programske kartice vsebuje vnaprej programirane frekvence s skladu s frekvenčnim seznamom dr. Hulde Clark. Kartico
  vstavite v VariZapper in zaženite program. Programiranje ni potrebno!
  VariDevice 2.0 APP: Razvili smo aplikacijo APP za pametne telefone, ki uporabniku omogoča virtualen prenos podatkov iz
  programskih kartic. Ta način zagotavlja nižje stroške.
  Barven zaslon: omogoča sodoben videz in možnost uporabe barvnih ikon.
  Vrtljiv gumb: napravo upravljate na inovativen način.
  Prikaz v 5 jezikih: angleškem, španskem, italijanskem, francoskem in nemškem.
  Notranja baterija: Poenostavili smo postopek polnjenja baterije. VariZapper vas bo opozoril na stanje baterije in vas opomnil ali je baterije dovolj, da zaženete izbrani program.
  • Zaponka za pas, zapestnici in dva para elektrod
  • Velik zaslon z osvetlitvijo ozadja
  • Praktičen kovček
   
  Varizapper 2.0 ima 2-letno garancijo. Podrobnejše informacije in nasvete o tem, kako Zapper deluje, poiščite v knjigi “Terapija za vse bolezni” dr. Hulde Clark.

 • Out of Stock
  Zappikator
  152,00 

  Zappikator hrane je narejen v skladu z zadnjo knjigo dr. Hulde Clark „The Cure for HIV/AIDS“. Namen naprave je energetska obdelava živil z nihajočimi severno polnimi magnetnimi polji s frekvenco 1000 Hz.
   
  Zappikator je natančno usklajen s frekvenčno napravo VariZapper, ki ima že vnaprej programiran čas in frekvence za obdelavo živil. Magnetno polje, ustvarjeno s pomočjo VariZapperja, prodre v vse materiale razen kovinske. Dr. Clarkova v svojih knjigah pogosto opozarja na vsebnost patogenih organizmov v živilih. Na Zappikator lahko nastavite tudi skodelice z misliji, juho ali drugo hrano.
   
  Kako deluje Zappikator
  Na Zappikator postavite vsa živila, ki jih imate spravljena v kuhinjski omari ali v hladilniku in jih zappajte 10 min na programu zappikator. Če morate živila pred uporabo še rezati ali jih dodatno pripravljati, zappanje ponovite še za 10 min. Na Zappikator lahko postavite vse sveže in pakirane jedi ter jedi iz posode razen kovinskih.