View: 12 24 ALL
 • Out of Stock
  Bio konopljina moka, 250 g
  2,99 

  Konoplja velja za eno najbolj hranljivih živil na svetu, je super živilo in predstavlja popoln vir beljakovin, vlaknin in mineralov v sledeh. Je odličen vir polinenansičenih maščobnih kislin, ki so bistvenega pomena za zdravje ljudi.

  Primerna je za kuhanje in peko. Uporablja se kot dodatek pri kuhanju in peki. Ima prijetno aromo, zato jo uporabljajte v napitkih, kosmičih, jogurtu ali skuti, za peko, zgoščevanje juh in omak, v zelenjavnih in žitnih jedeh in k osnovni moki za za peko kruha in peciva.

 • Out of Stock
  Bio lanena moka, 250 g
  2,99 

  Lan je ena najbolj zdravilnih rastlin na svetu. Izjemno bogat je z esencialnimi maščobnimi kislinami omega 3 in vsebuje veliko mineralov in vitaminov. Laneno moko zaužijte z veliko tekočine, dozirajte zmerno. Semena so skrbno zbrana s senzoričnim testiranjem, so odlične kakovosti in imajo aromatičen okus.

  Uporablja se kot dodatek k vsakodnevni prehrani pri proteinskih in sadnih napitkih, v kosmičih, jogurtu ali skuti, za peko, zgoščevanje juh in omak, palačinke in zelenjavne ali žitne jedi in k osnovni moki za za peko kruha in peciva.