View: 12 24 ALL
 • Out of Stock
  Arginin 500 mg, 100 kapsul
  17,90 

  Prehransko dopolnilo
   
  Arginin je naravna aminokislina, pretežno poznana športnikom, za povečan razvoj mišične mase. Je dobra podpora v obdobju intenzivne vadbe. Pri čiščenju telesa pomaga pri razstrupljanju amoniaka iz telesa in je zato del Protiparazitnega programa.

 • Out of Stock
  Betain hidroklorid 350 mg, 100 kapsul
  11,00 

  Prehransko dopolnilo
   
  Betain hidroklorid (betain HCL) je kisla oblika betaina, najdena v zrnih in drugih živilih. Veliko ljudi uporablja kapsule betain hidroklorida, vendar pa so nekateri nanje preobčutljivi. V tem primeru jim lahko pomagata lizin hidroklorid in glutaminska kislina v prahu (dr. Clark L-G formula). Medtem ko je betain HCL močnejši, pa imata drugi dve to prednost, da se lahko mešata v hrani.

 • Out of Stock
  Čaj za podporo jetrom (9 zelišč), 113 g
  19,20 

  Prehransko dopolnilo
   
  Mešanica čaja vsebuje:
  Lubje belega hrasta
  Korenino konjske grive
  Drobnocvetni lučnik
  Korenino sladkega korena
  Korenino divjega jama
  Pegasti badelj
  Lubje črnega oreha
  Korenino navadnega sleza
  Virginijsko čeladnico
   
  Tradicionalna mešanica zelišč podpira delovanje jeter. Zelišče kot je pegasti badelj vzdržuje zdravje jeter zaradi aktivnih sestavin silimarina, cianarina, šisandrina, alkaloidov in grenkih esenc, ki so prisotne v tej kombinaciji rastline. Pomaga pri zaščiti jetrnih celic in ohranja zdrav pretok žolča in delovanje žolčnika.

 • Out of Stock
  Cascara Sagrada 350 mg, 120 kapsul
  13,60 

  Prehransko dopolnilo
   

  Lubje drevesa Cascara sagrade (ameriške krhlike), ki raste na obali Pacifika od Kalifornije do Kanade, se kot zeliščno odvajalo uporablja že stoletja. V ljudski medicini so jo uporabljali indijanci, španski raziskovalci pa so jo imenovali “sveto lubje”. Cascara sagrada je v pomoč pri prebavi in čiščenju telesa. Pomaga ohranjati zdravo delovanje jeter.
   
  Zelišča ne uživajte, če imate bolečine v trebuhu ali drisko. Cascara sagrada deluje kot odvajalo. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom. V primeru vodenega blata, prenehajte z uporabo. Ni za dolgotrajno uporabo. Ne prekoračite predpisane dnevne količine.

 • Out of Stock
  Protiparazitni_program Clark FX vse v enem
  Clark FX, 120 ml
  42,00 

  Prehransko dopolnilo
   
  Tinktura Clark FX je celovita mešanica zelišč namenjena čiščenju telesa. Vključuje naslednja zelišča: zeleno lupino črnega oreha, pelin, klinčke in liste zelenega Roiboos Čaja. Izbrana zelišča nudijo podporo čiščenju črevesnega trakta in prispevajo k normalnemu delovanju gastrointestinalnega trakta.

 • Out of Stock
  Črna češnja koncentrat, 240 ml
  15,00 

  Češnje so bogat vir antioksidantov, ki pomagajo ohranjati zdravje srca, celotno zdravje in krvni obtok. Skrivnost je v pigmentih, ki dajejo češenji svoj bogat rdeče-črni barvni odtenek. Poleg antioksidantov, so češnje bogate s flavonoidi. Koncentrat črne češnje je 100 % naraven in čist izdelek brez dodanega sladkorja. Odličen je tudi kot dodatek v napitkih in čajih ter jogurtu, sladoledu in pecivom.

   
  Koncentrat črne češnje je del programa Čiščenja ledvic.

 • Out of Stock
  Epsom sol 965 mg, 60 kapsul
  13,60 

  Prehransko dopolnilo
   
  Epsom sol ali grenka sol je naravna mineralna spojina, sestavljena iz magnezija in sulfata, zato se imenuje tudi magnezijev sulfat. Ime je dobila po zdravilnih solnih izvirih iz kraja Epsom v Surreyju (Anglija), kjer je bila tudi odkrita. Skozi leta je zelo dobro dokumentirana zlasti zaradi svojih zdravilnih učinkovin in vpliva na dobro počutje in je v pomoč telesu, pri gospodinjskih opravilih in vrtnarjenju.
   
  Prehransko dopolnilo
  Magnezij ima vrsto vlog v telesu. Ta pomaga pri uravnavanju encimov, ki omogočajo različne funkcije v telesu. Medtem ko so kosti in zobje močno odvisni od kalcija za ohranitev svoje strukture in moči, absorpcijo kalcija okrepimo z magnezijem. Pomaga tudi pri uravnavanju srčnega utripa in ravni krvnega tlaka, sulfati pa pomagajo izboljšati absorpcijo hranilnih snovi.
   
  Epsom sol kot odvajalo
  Magnezijev sulfat poveča količino vode v črevesju in s tem odpravlja in lajša zaprtje. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v roku 30 minut do 6 ur po uporabi.
   
  Opozorilo: Pred uporabo magnezijevega sulfata lahko opravite test, da bi zmanjšali svoj strah in tveganje alergijskih reakcij ali hipermagnezemije.
   
  Test: Začnite z eno kapsulo in opazujete reakcijo. Naslednji dan vzemite 5 kapsul in nato 10 in tako naprej, dokler ne dobite driske. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v pol do 6 ur s povečanjem vode v črevesju.
   
  Neželeni učinki: Če vam je slabo, bruhate ali ste šibki, je to lahko znak hipermagnezemije. V tem primeru prekinite uživanje grenke soli, pokličite zdravnika ali pojdite na urgenco. Popijte veliko vode in pomagajte telesu, da izloči odvečni magnezij. V primeru prevelikega odmerjanja poiščite zdravniško pomoč.
   
  Ne uživajte Epsom soli, če:
  * ste mlajši od 6 let, noseči ali dojite,
  * imate obolenja ledvic,
  * imate z magnezijem omejeno prehrano,
  * bolečine v trebuhu ali pa vam je slabo ali bruhate,
   
  Ne jemljite drugih zdravil 4 ure pred ali po jemanju tega izdelka in samo po pogovoru z zdravnikom. Izdelka ne uživajte dlje kot en teden. Ta izdelek uporabljajte v primeru občasnega zaprtja in ne v primeru kroničnega stanja.

 • Out of Stock
  Klinčki 500 mg, 100 kapsul
  12,60 

  Prehransko dopolnilo
   
  Klinčki ali nageljnove žbice (Syzygium aromaticum) v kapsulah so temeljna sestavina Protiparazitnega programa. Klinčki nudijo podporo čiščenju črevesnega trakta in prispevajo k normalnemu delovanju gastrointestinalnega trakta.
   
  V trgovini kupljeni mleti klinčki v ta namen niso učinkoviti.

 • Out of Stock
  Komarček 450 mg, 100 kapsul
  10,30 

  Prehransko dopolnilo
   

  Komarček je priljubljeno večnamensko zelišče v naravnem zdravilstvu. Uporablja se za pomoč pri različnih prebavnih težavah. Uravnava delovanje črevesja in zmanjšuje izločanje plinov. Prispeva k izboljšanju črevesne gibljivosti in uravnava črevesno floro. Komarček je del programa Čiščenja črevesja.

 • Out of Stock
  Komplet protiparazitni program
  90,60 

  Protiparazitni program vključuje naslednja zelišča in prehranska dopolnila: tinkturo iz črnega oreha, pelin in klinčke, ki nudijo podporo čiščenju črevesnega trakta in prispevajo k normalnemu delovanju gastrointestinalnega trakta. Tinktura črnega oreha pripomore k izboljšanju delovanja črevesja. Programu sta dodani še dve aminokislini – ornitin in arginin. Arginin je v pomoč pri odpravi odvečnega amoniaka iz telesa.
  Protiparazitni program odsvetujemo nosečnicam, doječim materam in otrokom.
   
  Protiparazitni program je zelo učinkovito tudi za hišne ljubljenčke. Živali vam bodo izredno hvaležne.
   
  Priporočamo vam še druga čiščenja telesa:
  1. Naredite program Čiščenja črevesja.
  2. Ne pozabite na Čiščenje ledvic.
  4. Na koncu naredite še Čiščenje jeter.
   
  Pred izvajanjem programa se posvetujte z zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.

 • Out of Stock
  Komplet za čiščenje črevesja
  169,00 

  Ko govorimo o zdravju prebavil, se moramo osredotočiti na celoten prebavni sistem, ne le na debelo črevo. 60-80 % energije v telesu porabimo na prebavo. Preostali sistemi v telesu (imunski sistem, dihala, razmnoževanje, delovanje srca in ožilja, živčni in mišični sistem) si delijo le 20-40 % svoje celotne energije.

   
  Komplet za čiščenje črevesja vsebuje pomembna zelišča, ki pripomorejo k dobremu delovanju črevesja. Tinktura črnega oreha prispeva k izboljšanem delovanje črevesja. Komarček je lahko v veliko pomoč pri zaprtju in napenjanju, pripomore k boljši črevesni peristaltiki, prav tako kurkuma, ki pospeši proizvodnjo prebavnih telesnih tekočin in pripomore k razgradnji maščob v črevesju. Cascara sagrada je znano zelišče za podporo pri prebavi in čiščenju telesa.
   

  Poleg Čiščenja črevesja priporočamo še naslednja čiščenja:

  1. Čiščenje ledvic

  2. Protiparazitni program in ostanite na Vzdrževalnem programu najmanj 4 tedne.

  3. Čiščenje jeter.
   
  V primeru bolezni se pred izvajanjem programov posvetujte z zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.

 • Out of Stock
  Komplet za čiščenje jeter (Epsom sol in Ornitin v kapsulah)
  34,60 

  Komplet čiščenja jeter sestavljajo prehranska dopolnila Epsom sol in aminokislina Ornitin.
   
  Vse, kar pojemo, popijemo, vdahnemo in absorbiramo skozi kožo, morajo jetra očistiti in razstrupiti. Naša jetra so najbolj pomemben organ v telesu in stanje jeter vam lahko pove kakšna bo kvaliteta vašega življenja. Če so jetra preobremenjena izgubljamo vitalnost, smo kronično preutrujeni, borimo se s prekomerno težo in na koncu lahko zbolimo. Naše telo proizvaja in odstranjuje odpadke vsako sekundo in sprošča strupe na štiri različne načine: skozi pljuča s dihanjem, preko kože s potenjem, preko ledvic z uriniranjem in debelega črevesja z odvajanjem blata. Imamo dva ključna organa za razstrupljanje. To so jetra in ledvice.
   
  Čiščenje jeter je 24 urni program. Priporočamo ga po zaključenem Čiščenju črevesja, Čiščenju ledvic in Protiparazitnem čiščenju. Čiščenje jeter priporočamo preventivno 2x na leto ali večkrat glede na zdravstveno stanje osebe.
   
  Pred izvajanjem programa se posvetujte s svojim zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.
   
  Ne izvajajte tega programa, če:
  – ste bolni
  – imate težave z ledvicami ali bolezen ledvic,
  – jemljete zdravila,
  – imate z magnezijem omejeno prehrano,
  – imate bolečine v trebuhu ali pa vam je slabo ali bruhate,
  – ste mlajši od 18 let,
  – če ste noseči ali dojite.
   
  Opozorilo: Pred uporabo magnezijevega sulfata lahko opravite test, da bi zmanjšali svoj strah in tveganje alergijskih reakcij ali hipermagnezemije.
   
  Test: Začnite z eno kapsulo in opazujete reakcijo. Naslednji dan vzemite 5 kapsul in nato še 5 s kozarcem vode oz. dokler ne dobite driske. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v roku 30 minut do 6 ur po uporabi. Magnezijev sulfat deluje kot odvajalo in poveča količino vode v črevesju in s tem odpravlja in lajša zaprtje.
   
  Neželeni učinki: Če opazite začetne simptome hipermagnezije, kot so slabost, bruhanje in šibkost, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. V tem primeru prekinite uživanje grenke soli, pokličite zdravnika ali pojdite na urgenco. Popijte veliko vode in pomagajte telesu, da izloči odvečni magnezij. V primeru prevelikega odmerjanja poiščite zdravniško pomoč.