View: 12 24 ALL
 • Out of Stock
  Čaj za podporo jetrom (9 zelišč), 113 g
  19,20 

  Prehransko dopolnilo
   
  Mešanica čaja vsebuje:
  Lubje belega hrasta
  Korenino konjske grive
  Drobnocvetni lučnik
  Korenino sladkega korena
  Korenino divjega jama
  Pegasti badelj
  Lubje črnega oreha
  Korenino navadnega sleza
  Virginijsko čeladnico
   
  Tradicionalna mešanica zelišč podpira delovanje jeter. Zelišče kot je pegasti badelj vzdržuje zdravje jeter zaradi aktivnih sestavin silimarina, cianarina, šisandrina, alkaloidov in grenkih esenc, ki so prisotne v tej kombinaciji rastline. Pomaga pri zaščiti jetrnih celic in ohranja zdrav pretok žolča in delovanje žolčnika.

 • Out of Stock
  Epsom sol 965 mg, 60 kapsul
  13,60 

  Prehransko dopolnilo
   
  Epsom sol ali grenka sol je naravna mineralna spojina, sestavljena iz magnezija in sulfata, zato se imenuje tudi magnezijev sulfat. Ime je dobila po zdravilnih solnih izvirih iz kraja Epsom v Surreyju (Anglija), kjer je bila tudi odkrita. Skozi leta je zelo dobro dokumentirana zlasti zaradi svojih zdravilnih učinkovin in vpliva na dobro počutje in je v pomoč telesu, pri gospodinjskih opravilih in vrtnarjenju.
   
  Prehransko dopolnilo
  Magnezij ima vrsto vlog v telesu. Ta pomaga pri uravnavanju encimov, ki omogočajo različne funkcije v telesu. Medtem ko so kosti in zobje močno odvisni od kalcija za ohranitev svoje strukture in moči, absorpcijo kalcija okrepimo z magnezijem. Pomaga tudi pri uravnavanju srčnega utripa in ravni krvnega tlaka, sulfati pa pomagajo izboljšati absorpcijo hranilnih snovi.
   
  Epsom sol kot odvajalo
  Magnezijev sulfat poveča količino vode v črevesju in s tem odpravlja in lajša zaprtje. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v roku 30 minut do 6 ur po uporabi.
   
  Opozorilo: Pred uporabo magnezijevega sulfata lahko opravite test, da bi zmanjšali svoj strah in tveganje alergijskih reakcij ali hipermagnezemije.
   
  Test: Začnite z eno kapsulo in opazujete reakcijo. Naslednji dan vzemite 5 kapsul in nato 10 in tako naprej, dokler ne dobite driske. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v pol do 6 ur s povečanjem vode v črevesju.
   
  Neželeni učinki: Če vam je slabo, bruhate ali ste šibki, je to lahko znak hipermagnezemije. V tem primeru prekinite uživanje grenke soli, pokličite zdravnika ali pojdite na urgenco. Popijte veliko vode in pomagajte telesu, da izloči odvečni magnezij. V primeru prevelikega odmerjanja poiščite zdravniško pomoč.
   
  Ne uživajte Epsom soli, če:
  * ste mlajši od 6 let, noseči ali dojite,
  * imate obolenja ledvic,
  * imate z magnezijem omejeno prehrano,
  * bolečine v trebuhu ali pa vam je slabo ali bruhate,
   
  Ne jemljite drugih zdravil 4 ure pred ali po jemanju tega izdelka in samo po pogovoru z zdravnikom. Izdelka ne uživajte dlje kot en teden. Ta izdelek uporabljajte v primeru občasnega zaprtja in ne v primeru kroničnega stanja.

 • Out of Stock
  Komplet za čiščenje jeter (Epsom sol in Ornitin v kapsulah)
  34,60 

  Komplet čiščenja jeter sestavljajo prehranska dopolnila Epsom sol in aminokislina Ornitin.
   
  Vse, kar pojemo, popijemo, vdahnemo in absorbiramo skozi kožo, morajo jetra očistiti in razstrupiti. Naša jetra so najbolj pomemben organ v telesu in stanje jeter vam lahko pove kakšna bo kvaliteta vašega življenja. Če so jetra preobremenjena izgubljamo vitalnost, smo kronično preutrujeni, borimo se s prekomerno težo in na koncu lahko zbolimo. Naše telo proizvaja in odstranjuje odpadke vsako sekundo in sprošča strupe na štiri različne načine: skozi pljuča s dihanjem, preko kože s potenjem, preko ledvic z uriniranjem in debelega črevesja z odvajanjem blata. Imamo dva ključna organa za razstrupljanje. To so jetra in ledvice.
   
  Čiščenje jeter je 24 urni program. Priporočamo ga po zaključenem Čiščenju črevesja, Čiščenju ledvic in Protiparazitnem čiščenju. Čiščenje jeter priporočamo preventivno 2x na leto ali večkrat glede na zdravstveno stanje osebe.
   
  Pred izvajanjem programa se posvetujte s svojim zdravnikom ali zdravstvenim delavcem.
   
  Ne izvajajte tega programa, če:
  – ste bolni
  – imate težave z ledvicami ali bolezen ledvic,
  – jemljete zdravila,
  – imate z magnezijem omejeno prehrano,
  – imate bolečine v trebuhu ali pa vam je slabo ali bruhate,
  – ste mlajši od 18 let,
  – če ste noseči ali dojite.
   
  Opozorilo: Pred uporabo magnezijevega sulfata lahko opravite test, da bi zmanjšali svoj strah in tveganje alergijskih reakcij ali hipermagnezemije.
   
  Test: Začnite z eno kapsulo in opazujete reakcijo. Naslednji dan vzemite 5 kapsul in nato še 5 s kozarcem vode oz. dokler ne dobite driske. Ta izdelek običajno omogoči gibanje črevesja v roku 30 minut do 6 ur po uporabi. Magnezijev sulfat deluje kot odvajalo in poveča količino vode v črevesju in s tem odpravlja in lajša zaprtje.
   
  Neželeni učinki: Če opazite začetne simptome hipermagnezije, kot so slabost, bruhanje in šibkost, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom. V tem primeru prekinite uživanje grenke soli, pokličite zdravnika ali pojdite na urgenco. Popijte veliko vode in pomagajte telesu, da izloči odvečni magnezij. V primeru prevelikega odmerjanja poiščite zdravniško pomoč.
   

 • Ornitin 500 mg, 100 kapsul
  21,00 

  Prehransko dopolnilo
   
  Ornitin je naravna aminokislina. Je del programa Čiščenja jeter in Protiparazitnega programa.