OBVESTILO O ZASEBNOSTI

Ta politika o zasebnosti ureja varovanje in uporabo osebnih podatkov, ki jih Karkansana d.o.o. (Karkansana) zbira od vas.

Upravljavec
Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:
Karkansana d.o.o.
Ipavčeva 22
3000 Celje
e-mail: [email protected]

Karkansana zbira naslednje vrste osebnih podatkov:
E-mail naslov,
Ime in priimek,
Naslov,
Telefonsko številko,
Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev,
Piškotke,
Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska,
Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.

Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:
E- naslov za odgovarjanje na vaša e-sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
E-naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih vaših zahtev;
Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za nakup darilnih bonov ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;
Piškotki za delovanje spletnih stran;
Ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

Obdelava osebnih podatkov
Vaši osebni podatki so obdelani v podjetju Karkansana d.o.o., Ipavčeva 22, 3000 Celje, Slovenija, ki je locirano v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v http://karkasnana.si, locirana v EU.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Hranjenje osebnih podatkov
V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas pisno ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij pomočjo Umik soglasja za obdelavo podatkov_ver. 001_2018, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politika varovanja osebnih podatkov_ver. 001_2018.

Vaše pravice
Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko obrazca Dostop do podatkov DSAR_ver. 001_2018. V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na koordinatorja oz. pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. DPC (Data Protection Coordinator) na e-naslov [email protected] ali pisno na Karkansana d.o.o., Ipavčeva 22, 3000 Celje.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Zasebnost podatkov (Dostop do podatkov DSAR_ver. 001_2018) lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Povezani dokumenti
Politika varovanja osebnih podatkov_ver. 001_2018
Politika hrambe osebnih podatkov (glej Politika varovanja osebnih podatkov)
Urnik hrambe osebnih podatkov (glej Politika varovanja osebnih podatkov)
Obvestilo o zasebnosti
Splošni pogoji
Soglasje za obdelavo podatkov_ver. 001_2018
Umik soglasja za obdelavo podatkov_ver. 001_2018
Dostop do podatkov DSAR_ver. 001_2018

Vransko, 1.5.2018, ver. 001_2018